Caransebeşul e în sărbătoare. A început Ruga de la Oraş

530

Ruga de la Caransebeş este în plină desfăşurare. Timp de trei zile, vor avea loc spectacole de muzică populară, corală şi muzică uşoară. Totul va culmina duminică, când vor concerta formaţiile VIBE, JUKEBOX şi un recital susţinut de Connect-R. De la rugă nu lipsesc tarabele amplasate în zona centrală și în Parcul General Dragalina, dar nici forţele de ordine, afirmă purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei din Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

„În cele trei zile de spectacole, jandarmii cărăşeni în cooperare cu poliţişti şi efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, atât în zona de desfăşurare a activităţilor cât şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la aceste manifestări. Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru săvârşirea unor fapte ilicite, Jandarmeria Caraş-Severin recomandă cetăţenilor prezenţi la aceste activităţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale”.

Ruga de la Oraș este organizată de Primăria, Consiliul Local Caransebeș și Casa de Cultură George Suru, alături de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

(Sebastian Dragomir)