Crimă odioasă ieri la Reghin. Și-a ucis fosta nevastă, și-a înjunghiat soacra și a dat foc casei în care aceastea locuiau

Un bărbat din Reghin și-a omorât  fosta soție, și apoi a dat foc casei în care aceasta locuia împreună cu mama sa. Nici fosta soacră nu a scăpat de furia bărbatului, aceasta fiind și ea înjunghiată. Bătrâna se află acum internată în spital în stare gravă. Conform Antena3, care citează surse medicale, bătrâna nu are nici o șansă de supraviețuire, aceasta având arsuri pe aproape 50% din suprafața corpului.

Inițial s-a aflat  incendiu a izbucnit joi seara, 12 aprilie, într-un apartament din municipiul Reghin, județul Mureș, incendiu în urma căruia o femeie în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa iar alta, de 80 de ani, a suferit răni grave.

Ulterior, anchetatorii au descoperit că focul a fost provocat intenţionat pentru ascunderea urmelor unui omor, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres. Conform  acestora, în locuinţa respectivă a avut loc un conflict şi un bărbat, soţul uneia dintre femei, le-ar fi înjunghiat pe cele două colocatare, după care le-ar fi dat foc pentru a ascunde urmele.

Gestul agresorului ar fi fost determinat de faptul că femeia a intentat divorţ şi s-a mutat la mama ei, iar în aceeași zi instanţa se pronunţase asupra divorţului.

Pompierii de la Detaşamentul Reghin au reuşit să le scoată din apartamentul în flăcări pe cele două femei, dar una dintre ele a fost declarată decedată, la scurt timp, iar cealaltă a fost preluată de echipajele medicale.

“Poliţiştii împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la faţa locului unde au descoperit o persoană decedată şi una rănită. În urma activităţii desfăşurate, sub coordonarea procurorului, a fost identificat un bărbat care este bănuit că a provocat incendiul ce a dus la vătămarea celor două persoane”, a declarat – pentru Agerpres – purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Ramona Varodi.

Cele mai citite

Related Articles