[VIDEO]Seară rock pentru Copiii Primăverii la Muzică pentru viață

117

Proiectul Radio Reșița, Muzica pentru viață, nu înseamnă doar muzică difuzată în eter, ci și muzică live din Parcul Tricolorului, unde în fiecare seară începând cu ora 18, are loc câte un spectacol. Astăzi în a 4-a zi de la începutul proiectului a fost rândul rock-ului și pop-rock-ului.

Până să înceapă însă, ca de obicei, Copiii Primăverii și însoțitorii lor au pictat cu inimioare fețele tuturor celor care au dorit asta, indiferent de vârstă, iar în deschiderea spectacolului grupa Iepurașilor de la Centrul Primăvara a țopăitpe scenă în aplauzele spectatorilor.

A venit rândul trupei Cactus Jack care a venit din Serbia să se alăture proiectului Radio Reșița și care a încins atmosfera cu piese de rock clasic, piese cunoscute de public care a dansat, a aplaudat și a fluierat-în ton cu atmosfera. A urcat apoi pe scenă o mână de fată, dar cu o voce deosebită și o energie de nestăvilit: Maria Gojda – care, antrenată de Loredana Groza, a ajuns până în finala concursului Vocea României.Ea a fost acompaniată de trupa TM Groove din Timișoara și a făcut deliciul publicului.

Important însă este că lumea continuă să vină în Parcul Tricolorului și să doneze în beneficiul copiilor de la Centrul Primăvara, ceea ce înseamnă că proiectul Radio Reșița poate continua și își poate atinge ținta: aceea de a strânge suficienți bani pentru construirea unui centru de fiziokinetoterapie pentru copiii care au atâta nevoie de el.