Astăzi se împlinește un an de când Gigi Rouă, fostul maseur al echipei de fotbal CSM Reșița, a trecut la cele veșnice

544

La stadionul din Valea Domanului este comemorat astăzi Gigi Rouă, cel care a fost zeci de ani maseurul echipei fanion din Reșița și care în urmă cu un an, într-o zi de 11 aprilie a decedat, după ce a pierdut lupta cu o boală grea și necruțătoare. A plecat pe drumul fără întoarcere în aplauzele membrilor familiei, foști și actuali jucători ai echipei emblemă a județului Caraș-Severin, conducători de club.

Marcel Gușcă, liderul galeriei rosso-nere își amintește despre cel care a fost Nea Gigi Rouă:

” Au trecut 35 de ani și îl cunosc pe nea Gigi Rouă, cum îl știu și pe tatăl meu. Am fost aproape zilnic la stadion, am avut nenumărate discuții cu el. A fost un rosso-ner adevărat, un CSM-ist înrăit și un bun român, un naționalist. Dezamăgirea a fost cruntă pentru că speram cu toții să-și revină. Din păcate n-a fost așa. Dumnezeu să-l odihnească!

Gigi Rouă s-a stins din viață în seara de de 11 aprilie 2017, la Timişoara, în spital, în urma unor probleme grave de sănătate. Împlinise în decembrie 2016, 70 de ani. A fost înmormântat în localitatea natală Vrăniuț.

Puţini sunt cei care păşesc astăzi pe poarta stadionului din Valea Domanului, care să cunoască măcar jumătate din numele componenţilor echipei de fotbal, dar nu există microbist reşiţean, care să nu fi auzit de Nea Gigi Rouă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!