Ei sunt cei doi români care au fost găsiți morți, în ziua de Paști, la Londra

După cum vă relatam într-un articol anterior doi români au murit după ce, din primele informații făcute publice de poliție,  s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

De asemenea, alte  cinci persoane din aceeași locuință. O casă pe Bacon Lane, Edgware-Londra,  au fost transportate la spital.  Cei doi români decedați, în vârstă de 38 și 42 de ani, au fost descoperiți la o adresă de pe , pe data de 8 aprilie 2018.

Conform prietenilor celor doi români  care au postat mesaje de condoleanțe pe rețeaua  de socializare Facebook, cei doi sunt Gheorghe Bodan, 42 de ani și Viorel Borodi , de 38 de ani, ambii din  comuna Gherța Mare, județul Satu-Mare.

Gheorghe Bodan  era tatăl unei fetițe. Cei doi locuiau  în aceeași cameră din casă și au fost cel mai aproape de scurgerea de monoxid de carbon. În casă mai locuiau alte cinci persoane care au manifestat semne de intoxicare și au fost duse la spital.

Conform publicației britanice Huffington Post, casa era locuită de mai multe persoane care se mutaseră acolo în urmă cu doar câteva săptămâni. Scotland Yard a anunțat că decesele sunt tratate ca „inexplicabile” însă poliția consideră că a avut loc o posibilă scurgere de monoxid de carbon de la o centrală.

Oamenii legii  și ambulanța au fost chemați, duminică, 8 aprilie, în jurul orei 13.30 și au constatat mortea celor doi. Poliția Metropolitană a anunțat că nu a făcut nicio arestare în acest caz.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri a  declarat pentru presa britanică: „Am găsit doi bărbați care nu mai prezentau semne de viață. Alți doi bărbați adulți, o femeie și doi copii au fost, de asemenea, tratați la fața locului pentru intoxicare cu monoxid de carbon și duși la spital de către serviciul de ambulanță din Londra”

De același autor

Related Articles