O persoană a murit , iar alte patru au fost internate în spital în urma unui accident rutier produs miercuri dimineaţa, 11 aprilie, la Şcheia, accident în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care trei încarcerate. În cazul uneia dintre cele trei persoane încarcerate s-a declarat decesul, iar celelalte au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

La faţa locului s-au deplasat militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava cu două autospeciale pentru descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple, precum şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

“În accident au fost implicate un TIR şi două autoturisme, rezultând cinci victime dintre care trei încarcerate. Pompierii au lucrat pentru extragerea lor, însă din păcate una dintre victime a fost declarată decedată. Celelalte victime au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.