Clara-Iasmina Covaci: “Centrul Primăvara a fost ca o binecuvântare pentru mine”!

Copiii cu nevoi speciale sunt aproape invizibili în societatea noastră. Din fericire pentru cei din Caraş-Severin există Centrul Primăvara. Aici copiii speciali îşi găsesc alinarea şi mai mult decât atât, graţie specialiştilor din acestă unitate ei învaţă şi încep să trăiască, indiferent de problemele pe care le au.

Din această categorie de copii frumoşi şi speciali face parte şi tânăra în vârstă de 23 de ani, Clara-Iasmina Covaci. Deşi a avut probleme de sănătate grave, Iasmina continuă să lupte. Nici măcar atunci când vomita sânge din cauza unor probleme grave la plămâni nu a renunţat la viaţă, pentru că a avut lângă ea oamenii potriviţi.

Centrul Primăvara a fost ca o binecuvântare pentru mine. Mi-ar plăcea să mă reîntorc aici, poate să fiu voluntar să ajut. Nu a fost uşor pentru că am mai multe probleme de sănătate dar acum sunt bine. Mi-ar plăcea să mă fac scriitoare, iar în cărţile mele lumea ar fi roz, luminoasă, bună, liniştită şi plină de flori şi voie bună. Nu a fost deloc uşor, au fost şi colegi răutăcioşi care mă făceau nebună şi nu credeau că am 23 de ani, credeau că am mult mai puţin…dar eu nu îi bagam în seamă, prietena mea cea mai bună îmi spune de fiecare dată, tu eşti puternică nu trebuie să pui la suflet, mergi mai departe şi da aceste lucruri îmi dau putere“, ne-a declarat tânăra Iasmina.

Şi acesta este doar un exemplu. Copiii bolnavi de la centrul Primăvara au nevoie de sprijinul nostru. Luptam în această ediţie ca să strângem banii necesari pentru construcţia unei săli de fiziokinetoterapie. Şi gestul tău contează, aşa că nu mai sta pe gânduri vino şi donează din puţinul tău la Căsuţa de Sticlă din Parcul Tricolorului!

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles