Substanţe interzise confiscate la PTF Moravița!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita- I.T.P.F. Timişoara, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit şi confiscat 149 comprimate Bromazepam, substanţe aflate sub control naţional, pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

În data de 07.04.2018, în jurul orei 08:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a intra în ţară o persoană de sex masculin, P. M., în vârstă de 58 de ani, cetăţean sârb, la volanul unui autoturism marca Skoda, înmatriculat în Serbia.

În urma controlului efectuat asupra bagajelor bărbatului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, 149 comprimate Bromazepam, acestea fiind substanţe aflate sub control naţional, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Bărbatul a declarat că tabletele îi aparțin și le folosea pentru uz propriu, neavând cunoștință că sunt interzise pe teritoriul României.

Comprimatele au fost reţinute de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

De același autor

Related Articles