[FOTO] Părintele Profesor Constantin Necula sâmbătă 7 aprilie, de la ora 15:15 la emisiunea “Pe frecvențe”

Sâmbătă 7 aprilie, de la ora 15:15 la emisiunea “Pe frecvențe”,  o reîntâlnire de suflet  Acasă, pe undele Radio România Reșița cu unul dintre cei mai apreciați preoți creștin ortodocși din Mitropolia Ardealului, pr. conf. univ. dr. Constantin Necula, doctor în teologie la Universitatea „Andrei Şaguna” din Sibiu, Constantin Necula.

„Să ieșim din îngenuncherea firescului prin incoruptibilitatea iubirii.Iubirea este incoruptibilă.Țara aceasta este un Rai în care morții locuiesc.Trebuie să trăim cu această autoritate pe care ne-au dat-o ei.Cel mai greu îi iertăm pe cei cărora le greșim pentru că descoperim în ei fisura noastră de iertare… suntem foarte orgolioși și foarte proști când greșim… ne însingurăm, ne așezăm într-o celulă foarte ciudată a nimicului cotidian.Oamenii nu mai reușesc să convertească iertarea într-un adevăr care să țină lumea”, mărturisește distinsul nostru invitat.

Povestea sa de viață, și drepte înțelepte sfaturi duhovnicești pentru fiecare ascultător în parte în Anul Centenarului Marii Uniri împărțite cu dragoste de unul dintre părinții noștri de astăzi, de mare anvergură pastoral – misionară Părintele Profesor Constantin Necula.

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți Acasă, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles