Ce le-a transmis Ştefan Bănică Jr. fanilor după ce a fost operat

Ştefan Bănică Jr., cunoscutul artist român în vârstă de 50 de ani, le-a transmis fanilor un mesaj după ce ieri a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca. Artistul a precizat că se simte bine şi că a suferit o intervenţie chirurgicală uzuală.

Ştefan Bănică Jr. a fost internat, luni, pe secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, acuzând dureri abdominale. După investigaţii amănunţite, cântăreţul a fost operat de apendicită.

Bănică le-a transmis un mesaj pe Facebook fanilor, mulţumindu-le pentru sprijin şi precizând că se simte bine: „Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine, şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine!“ – a scris Bănică pe pagina sa  de facebook.

De același autor

Related Articles