VIDEO: Tinerii care au bătut cu bestialitate un bătrân de 66 de ani au fost arestați preventiv

Cei doi tineri huligani care au bătut cu bestialitate  un bărbat în vârstă de 66 de ani într-un pasaj din Brașov au fost arestați preventiv după ce au fost audiați de procurori și prezentați în fața judecătorilor. Imaginile cu atacul violent dintr-un pasaj din Brașovau devenit virale în mediul online.

Bătrânul a fost aruncat  pe scări și, la un moment dat, a rămas inconștient sub ploaia de pumni a celor doi tineri. Dar, chiar și aşa, unul dintre ei a continuat să îl lovescă pe bătrânul lipsit de apărare. .Acesta  a scăpat cu viață datorită unui agent de pază care se afla în zonă. El a anunțat poliția, iar responsabilii au fost prinși.

La audieri  cei doi au declarat că s-ar fi certat cu bătrânul  din cauza banilor și astfel au vrut să-și regleze conturile.Mai mult aceștia susțin că ar fi fost beți și nu își amintesc exact ce s-a întâmplat.

“Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălalt de 23 de ani din judeţul Buzău, au agresat un bărbat în vârstă de 66 de ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi indivizi au fost surprinşi de agentul de pază. Au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a spus Gabriela Dinu, conform Agerpres.

Aceasta a mai menţionat că cei doi tineri sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.Vezi mai jos imagininile în care cei doi îl atacă și lovesc fără milă pe bărbatul de 66 de ani.

De același autor

Related Articles