S-a reunit echipa de handbal Universitatea Reşiţa

Lotul echipei feminine de handbal Universitatea Reşiţa s-a reunit în această dimineaţă, la Stadionul de atletism din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei.

universitatea-resita-antrenamentLa reunirea lotului au fost prezente 15 handbaliste, câteva fiind învoite. Interul Adriana Voina este în continuare în pregătiri cu lotul naţional de cadete al României, iar Rebecca Pecoli şi Beatrice Kovari se vor alătura formaţiei reşiţene în zilele următoare. Şi în viitorul sezon competiţional, Universitatea Reşiţa va activa pe două fronturi, Divizia A de senioare şi Campionatul Naţional de Junioare I de această dată, întrucât sportivele au trecut la o categorie superioară de vârstă. Dacă până anul trecut au activat la nivelul junioarelor 2, din viitorul sezon majoritatea handbalistelor din lotul Universităţii Reşiţa vor alcătui echipa de junioare I.

Antrenorul Cristian Busuioc a precizat că se poartă tratative pentru întărirea lotului de junioare, obiectivul fiind din nou calificarea într-o fază superioară a Campionatului Naţional. Universitatea Reşiţa a pierdut însă în această vară cea mai experimentată componentă a lotului, interul Laura Roiban, sportivă aflată la final de contract cu gruparea din municipiul de pe Bârzava.

În aceste zile, handbalistele se vor pregăti în aer liber, la stadionul de atletism, sub îndrumarea antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu, iar după o săptămână de reacomodare la efort echipa va pleca într-un cantonament, locaţia nefiind momentan stabilită. Pentru luna august sunt prevăzute şi jocuri de verificare şi participarea la un turneu la Braşov, unde Universitatea Reşiţa a fost invitată, tocmai datorită bunelor rezultate obţinute în sezonul trecut, în special în Campionatul Naţional de junioare 2, competiţie în care formaţia reşiţeană a ocupat un binemeritat loc 5 în turneul final.

De același autor

Related Articles