Horoscop 31 martie 2018

Berbec – Este posibil ca cei dragi să aibă mai puţină disponibilitate emoţională să-ţi ofere în acest weekend. Asta nu înseamnă că nu le poţi tu arăta latura ta emoţională şi sensibilă de care au ei nevoie acum. Beneficiezi de foarte multă carismă şi de mult romantism. Ar fi un moment potrivit să păstrezi acest weekend numai pentru tine şi partenerul tău.

Taur – De cele mai multe ori, nu este uşor să rămâi pozitiv atunci cand negativitatea te înconjoară. Dar încearcă să-ţi aminteşti din când în când că tu ai controlul deplin asupra a ceea ce alegi să crezi sau să faci. Chiar dacă ai impresia că lucrurile stagnează în viaţa ta încearcă totuşi să nu te îngrijorezi fiindcă foarte curând lucrurile se vor pune în mişcare.

Gemeni – E un moment oportun pentru a analiza relaţia ta şi dacă aceasta nu funcţionează aşa cum îţi doreşti, încearcă să iei cea mai bună decizie pentru tine. O lună întreagă de acum încolo, viaţa ta socială va fi animată şi plină de evenimente, petreceri şi surprize plăcute. Vei regăsi prieteni vechi.

Rac – Este un moment oportun să te introspectezi şi să afli dacă eşti într-adevăr mulţumit de ceea ce faci sau dacă te mai regăseşti din punct de vedere profesional. Este foarte posibil să cunoşti pe cineva în acest weekend fie la un eveniment fie în spaţiul virtual. Ce se va întâmpla mai departe va ţine de disponibilitatea ta.

Leu – Ar fi bine să-ţi întorci atenţia către camin şi către nevoile celor dragi. Este posibil să faci anumite modificări sau renovări în casă. Încearcă să faci tot posibilul să nu fii ofensiv şi să detensionezi relaţia cu partenerul de viaţă mai ales dacă aveţi copii fiindcă aceştia au nevoie de dragostea şi sprijinul vostru

Fecioară – Atenţia este cuvântul cheie al acestui weekend deci încearcă să analizezi orice informaţie primită. Apropie-te mai mult de partenerul tău pentru a afla care îi mai sunt nevoile şi dorinţele şi evitaţi pe cât posibil să mai discutaţi despre trecut. Astăzi încearcă să uiţi de griji, să ai o atitudine pozitivă vis a vis de tot ceea ce te înconjoară şi să laşi sufletul să se bucure de tot ceea ce este frumos în jurul tău.

Balanţă – De cele mai multe ori, cele mai bune lecţii de viaţă le înveţi în cel mai nepotrivit moment şi, mai aleş din greşelile pe care le faci. Cel mai important e să-ţi asumi aceste greşeli. Astăzi astrele îţi oferă foarte multă energie, mult entuziasm şi o dorinţă de a face curaţenie în viaţa ta. Buna ta dispoziţie va fi molipsitoare.

Scorpion – Aproape că ai finalizat tot ce aveai de făcut şi ar fi indicat să profiţi de acest lucru şi să ieşi în oraş cu prietenii pentru a sărbători şi pentru a-ţi face remarcat farmecul. Dispui de multă energie şi de dorinţă de schimbare. Chiar dacă schimbare presupune doar simpla redecorare a casei, familia va face echipă bună cu tine.

Săgetător – Pentru a te putea bucura de aceasta primăvară şi de mai mult timp liber ar fi indicat să găseşti soluţii pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Dacă vrei să faci schimbări în casă, să redecorezi sau chiar să o renovezi încearcă să gestionezi cât mai bine bugetul fiindcă un împrumut nu este indicat în această perioadă.

Capricorn – În acest weekend ar fi indicat să încerci să te exprimi cât mai clar, să fii asertiv în ceea ce ai de spus fiindcă este posibil să întâlneşti persoane care te pot înţelege greşit. Este un moment oportun să ai o discuţie deschisă cu persoanele cu care eşti în conflict sau cu cele cărora pur şi simplu vrei să le spui părerea ta despre ele.

Vărsător – Viaţa socială este la cote maxime acum. Evenimente, prieteni, petreceri, tot tacâmul este asigurat. Asta, în cazul în care nu simţi nevoia să stai singur şi să te preocupe evoluţia ta spirituală. Cel mai bine ar fi să încerci să-i accepţi şi să-i iubeşti pe cei din jurul tău pentru a-ţi crea un confort mental şi pentru a-ţi proteja sănătatea.

Cele mai citite

Related Articles