Horoscop 27 martie 2018

Horoscop 27 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul pe 27 martie are parte de o situaţie încordară la locul de muncă. Veți fi încredințat cu conducerea unei echipe alcătuite de nişte colegi pe care nu-i priviţi cu ochi buni. Trebuie să vă suprimaţi emoţiile negative faţă de aceste persoane şi să faceţi totul pentru a realiza cooperarea cu oamenii neplăcuți pentru dvs. Pentru aceasta veti avea nevoie de o mare răbdare şi forţă psihică, pentru că persoanele respective nu se vor gândi la nimic altceva decât să vă pună beţe-n roţi. Seara nu veti fi capabili sa va mai ascundeţi iritarea şi e indicat să mergeţi la o sală de sport, unde să vă răzbunaţi pe greutăţi sau pe un sac de box.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va încerca să obţină un preț bun pentru un obiect important, necesar pentru viața de zi cu zi. Unul dintre prietenii tăi îți va oferi sfaturi valoroase şi nu te distra pe seama unei achiziţii atât de importante, altfel vei regreta. Ar trebui să urmați recomandarea prietenului vostru. Totuşi, dacă în prezent nu dispuneți de suficiente fonduri pentru a cumpăra un produs de calitate, amânați această achiziție. Sau, ca opțiune, împrumutați suma necesară de la una dintre rudele dvs.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor petrece marți foarte veseli. Vei glumi, provocând bucuria și râsul universal, chiar și în timp ce lucrezi. Șeful tău strict și serios se va alătura, de asemenea, râzând la glumele tale amuzante. Cu toate acestea, nu uitaţi că aveţi de muncit şi fiţi serios în această privinţă. Țineți seama de acest detaliu, altfel comportamentul de astăzi vă va strica reputația profesională. Nu exageraţi cu glumele.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Rac

Racul o să-şi petreacă ziua în compania unor rude ale sale mai tinere. Veți învăța multe de la copiii din jurul tău şi o să-ţi aduci aminte că nu ai mai fost spontan de foarte multă vreme. Poate acum este timpul, iar totul o să-ţi aducă aminte de felul cum erai în copilărie. Această experienţă deosebită îţi va afecta şi viața ta personală, care se va schimba în bine. Încercați să vă îndreptaţi atenţia către iubita dvs, care îşi doreşte de mult timp căldura voastră sufletească. În seara asta e momentul să i-o oferi, iar relaţia voastră se va încălzi din nou.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Leu

Leul, pe 27 martie 2018, va lua în considerare cum să pună mâinile pe un proiect foarte promițător destinat unuia dintre colegii lor. Va fi un război în care trebuie să acționați ca un cercetaș, un soldat și un comandant la un loc. Cu toate acestea, înainte ca “regimentul” dvs. să continue ofensiva, gândiți-vă din nou. Conștiința voastră va fi capabilă să o facă în cazul în care, ca urmare a acestui război, veți primi proiectul prețuit și colegul dvs. devine un outsider (și, în plus, se pare că îţi este prieten apropiat). Eşti un Leu, dar încearcă să nu-ţi pierzi principiile pentru bani.

 Horoscop 27 martie 2018 pentru Fecioară

Astăzi veţi scăpa basma curată cu o minciună sau înșelăciune. Veți învăța să mascați cu atenție tot ceea ce se întâmplă în sufletul vostru, creând pentru dvs. o mască a unei persoane zâmbitoare și îndrăznețe. Numai noaptea târziu, lăsat în pace, veți renunța la toate măștile și rolurile. Chiar îți permiţi o eliberare emoțională, știind că nimeni nu te privește. Astfel, stresul cauzat de efectul minciunii tale se va elibera puţin, însă nu vei putea să scapi de remuşcări mult timp. Încearcă să nu minţi azi, nu are absolut niciun rost, chiar dacă asta înseamnă să pierzi momentan interesul zilei.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţa în această zi ar trebui să se abțină de glume. Multe dintre ele nu vor fi înțeles, deci oamenii vă vor considera excentric sau ciudat. În acest caz, nu trebuie să vă prefaceți că sunteți o persoană foarte serioasă și grijulie (o asemenea mască este puțin probabil să fie potrivită). Ceea ce trebuie să faci este să rămâi singur, cu toate avantajele și dezavantajele inerente în tine. O persoană care este cu adevărat destinată pentru tine va aprecia cu siguranță natura ta. Dar azi nu e momentul să te desfăşori. Poate mâine.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor fi obosiți de evenimentele din această zi plină. În primul rând, va trebui să rezolvați o situație de urgență majoră, iar apoi, după întoarcerea acasă, vă veți confrunta cu unele probleme interne grave. Pentru finalul acestei zile dificile, unul dintre copiii dvs. vă va spune că profesorul său de clasă vrea să vă vadă. Acest lucru vă va împinge spre o margine psihică și veți izbucni într-o furie, de care toată lumea o să vrea să fugă. Încercaţi să vă liniştiţi, lucrurile pot fi mai rele de atât. E doar o zi complicată.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul în această zi va rezolva cu succes o problemă foarte complexă legată de relațiile personale. Tu și partenerul tău veți uita în cele din urmă un divorț potențial, în care vă aflaţi. Reconcilierea va avea loc ca prin farmec. Tu și partenerul tău te vei întâlni din nou pentru a discuta detaliile divorțului, apoi priviți-vă atent în ochii celuilalt și o scânteie de pasiune se va aprinde din nou  între voi (această pasiune este ceea ce vă va ajuta să vă reuniți). Iubiţi-vă tare şi sincer şi vă salvaţi relaţia.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să nu lupte împotriva unor circumstanțe nefavorabile pe 27 martie 2018. Cel mai înțelept lucru pe care îl puteți face este să nu vă bateți capul cu acest veritabil zid de beton. Ignoraţi ceea ce se intampla in jurul vostru si nu pierdeti timp pretios luptand impotriva a ceva ce nu puteţi să controlati. Puteți încerca să vă răsfățați cu ceva plăcut. Dacă vă plac cumpărăturile, cumpărați câteva lucruri noi. Dacă sunteți un jucător, petreceți toată seara acestei zile într-un cazinou virtual.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii își vor stabili principalele priorități de viață în această zi. Veți înțelege în cele din urmă că bunăstarea familiei dvs. este mult mai importantă decât cariera sau creșterea financiară. Veți reveni chiar și acasă de la serviciu devreme pentru a petrece mai mult timp liber înconjurat de membrii familiei dvs. Ei vor aprecia această ocazie, iar familia ta va petrece o seară de neuitat. Ceea ce se întâmplă dovedește că ați avut dreptate în renunțarea la această creştere fără oprire a carierei. Luaţi o pauză, familia are nevoie de voi.

Horoscop 27 martie 2018 pentru Peşti

Pestii vor avea astazi statutul de castigatori. Proiectul principal pe care l-ați lucrat atât de mult în ultimii ani va deveni pe deplin operațional. Veţi avea un succes triumfător, care vă va oferi nu numai ocazia de a vă mândri, ci vă va face mult mai bogat. În timp ce nu sunteți pe deplin conștienți de acest fapt, evenimentul vă va surprinde când va avea loc în cele din urmă. Tot înainte, azi aveţi şansa de a deveni putred de bogat.

Cele mai citite

Related Articles