[FOTO] TIR răsturnat azi noapte pe A1. Șoferul a murit

3665

Autostrada A1 a fost blocată, noaptea trecută, la km 446, în dreptul localitătii timișene Traian Vuia, din cauza unui accident rutier. Un tir încărcat cu apă minerală s-a răsturnat în mijlocul drumului. Șoferul, în vârstă de 41 de ani a rămas încarcerat în cabină. Medicii sosiţi la faţa locului l-au declarat decedat. Încărcătura din tir s-a împrăştiat pe ambele sensuri ale drumului, blocând circulaţia.

Evenimentul nefericit a avut loc cu puțin timp înainte de miezul nopţii.

Pompierii au trimis la locul intervenţiei două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, un ofiţer şi 10 subofiţeri, o ambulanţă SAJ şi echipaj de poliţie.

„În urma impactului, a rezultat o victimă încarcerată. Victima, un bărbat de 41 de ani, a fost extrasă şi predată echipajului SAJ. Din nefericire, victima a fost declarată decedată de către medicul sosit la locul intervenţiei”, a declarat Elena Megherea, purtător de cuvânt la inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a încerca să afle împrejurările în care a avut loc accidentul şi ce l-a determinat pe şofer de tir să lovească parapetele ce despart sensurile de mers.

(Sebastian Dragomir)

Foto: ISU Banat