Accident la Lugoj între un autoturism și un autotren, în această dimineață

Un accident între un autoturism și un autotren care circula regulamentar a avut loc luni dimineața pe centura Lugojului, la intersecția cu localitatea Tapia, a transmis publicația Lugoj Online.

Din primele informații de la fața locului a rezultat că soferul unui autoturism a patruns in intersectie, fara sa acorde prioritate unui autocamion cu remorca, înmatriculat in Polonia.

Șoferul autoturismului a declarat ca a fost sa își ia sotia de la loculde muncă  si se întorcea spre locuința sa, iar în momentul în care a intrat  în intersectie a fost lovit de autotrenul care circula regulamentar spre Caransebeș.

Pasagera care se afla  pe scaunul din dreapta a autoturismului a  suferit un atac de panica, dar  din cate se pare nu a fost ranita. Femeia a fost preluată de un echipaj de Ambulanță și a fost transportată la spital pentru analize detaliate.

Șoferul autoturismului care a intrat neregulamentar în intersecție a fost testat pentru alcoolemie dar rezultatul controlului cu etilotestul a fost negative.

Cele mai citite

Related Articles