[FOTO] Laura Sgaverdea a primit Distincția de Excelență pentru susținerea campaniei C.N.A.S.R. în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială pe anul 2017

702

Managerul Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea, a primit Distincția de Excelență în cadrul celei de-a V-a ediţii a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială pe anul 2017.


Marţi seara, la Ateneul Român din capitală, Banatul de Munte prin managerul Radio România Reșița a primit onoranta Distincție de Excelență pentru susținerea campaniei C.N.A.S.R.

Cunoscută, apreciată și susținută de toți cei care și-au unit forțele în cele două campanii „Muzică pentru Viață” pe care Laura Sgaverdea le-a inițiat în 2016, pentru modernizarea Centrul pentru Recuperare Oncologică Slatina-Nera singurul de profil în estul Europei și în anul 2017 pentru susținerea Centrului Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare pentru copii şi tineri “CRISTIAN ŞERBAN” Buziaş, unic în România, dar și în alte proiecte pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate.
Timp de două ediții, managerul Radio România Reșița a scris o scrisoare de dragoste lumii, iar această scrisoare s-a trimis către Dumnezeu cu semnăturile voastre, și toți cei care au umplut candela speranței cu lumina sufletelor într-o vâlvătaie care ține veșnicia întregirii umanității într-un simbolic gest: A dărui.
Laura Sgaverdea este iniţiatorul decisiv al proiectelor:
,,Jucăria ta găsește o casă nouă! Învață să dăruiești’’ -Radio Reșița a sărbătorit 1 Iunie alături de copiii din Parcul Tricolorului
Achiziționarea unui sterilizator necesar secției de neonatologie a Spitalului de Urgență din Reșița
Susținerea campaniei umanitare „Împreună dăruim viață”
„Ajută ca să ajut” în sprijinul Spitalului Județean de Urgență
Proiectul „Joaca-dincolo de bariere” în sprijinul copiilor care suferă de Sindromul Down
Citește românește! De Ziua Națională Radio Reșița a împărțit patrioților steguleţe şi cărți!
AlerGând la pădure,la Reşiţa Trail Race 2017- În proba de 10 km a luat parte şi managerul Radio Reşiţa, Laura Sgaverdea, care s-a evidenţiat la prima participare într-o astfel de cursă şi chiar s-a clasat în primii 10 sosiţi la categoria de vârstă +35 de ani şi aceasta cu un timp foarte bun
Susținerea copiilor cu nevoi speciale de la Centrul Primăvara, la serbarea “1 Iunie – Copilărie în culori”
Managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea, a înțeles că a fi jurnalist este o slujbă în numele solidarității umane şi şi-a consacrat vocaţia de a face campanii umanitare, pe care le construieşte de la A la Z,în numele iubirii pe care o poartă vieţii, pe criteriul că în Univers nu există ceva mai Divin decât Omul. Totul se rezumă la cultul fiinţei umane.

Evenimentul, organizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, a celebrat Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi a recompensat performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2017.

Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat campaniilor umanitare inițiate de managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea în Banatul de Munte!

Felicitări, Laura Sgaverdea!

Echipa Radio România Reșița