Regal de tenis de masă la Cupa Banatului Montan Reşiţa 2018

253

Cupa Banatului Montan la tenis de masă, ediția a II-a, reuneşte la Reșița elita acestei discipline. Pasionaţii acestui sport din România şi Serbia sunt aşteptaţi în polivalenta din Reşiţa sâmbătă, 24 martie, la această competiție care face parte din mişcarea AMATUR. Și-au anunțat participarea peste 170 de sportivi.

”Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, DJTS Caraș-Severin, împreună cu CS Memory Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin, va organiza cea de a doua ediție a Cupei Banatului Montan la tenis de masă. Competiția va avea loc în data de 24 martie, de la ora 9.00 la sala polivalentă. Este rezervată amatorilor de tenis de masă. Reșițenii sunt așteptați să-i urmărească la acest concurs și să s ebucure de atmosfera unei astfel de competiții. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret va acorda câștigătorilor: cupe, medalii și diplome.

La această Cupă se va concura la 4 categorii: ELITE, Open, avansați și începători. Înscrierile se fac până vineri, 23 martie online pe site-ul AMATUR, dar și la telefoanele organizatorilor.

Cupa Banatului Montan este organizată de câţiva pasionaţi din Reşiţa ai acestui sport şi de către Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Caraş-Severin, Consiliul judeţean Caraş-Severin, care pune la dispoziţie sala de joc.


Cristina Corocan