Curăţenia de primăvară în municipiul Lugoj

Primăria Lugoj împreună cu societatea de salubrizare va organiza la finele acestei săptămâni o nouă campanie de curăţenie de primăvară.

Curăţenia se va face în zilele de sâmbătă după cum urmează: în 24 martie, în ”Lugojul German” (jumătatea oraşului situată pe malul stâng al râului Timiş), iar în 31 martie, în ”Lugojul Român” (jumătatea situată pe malul drept al râului Timiş).

Cetățenii care locuiesc la case vor scoate deşeurile în faţa imobilelor, iar cetățenii care locuiesc la bloc vor depune deşeurile la punctele de colectare a
deşeurilor menajere. Acolo unde aceste puncte au fost desfiinţate se vor depune deşeurile lângă containerele pentru colectarea selectivă a cartonului sau pe vechiul amplasament pentru colectarea gunoiului menajer. Societatea de salubrizare are pregătite patru tractoare, cinci camioane, două gunoiere şi o maşină pentru deşeuri echipamente electrice şi electronice. Reprezentanţii Salprest atrag atenţia că pentru ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, trebuie să se facă în prealabil comenzi telefonice între orele 7 – 15
la numărul de telefon 0256-352.834, în perioada 19-23 martie pentru Lugojul German şi 26-30 martie pentru Lugojul Român.

De același autor

Related Articles