Poliția Lugoj are nou comandant pe… vechiul comandant

Poliția Municipiului Lugoj are un nou comandant care este de fapt vechiul comandant Mihai Tonenchi, acum cu acte în urma concursului câștigat în această săptămână.

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a anunțat rezultatele concursului pentru funcția de comandant al Poliției Lugoj. Interviul ce a avut loc la începutul acestei săptămâni a stabilit și câștigătorul concursului. Acesta este comisarul șef de poliție Dragoș Mihai Tonenchi, care a promovat cu nota 8,45.

Mihai Tonenchi va ocupa această funcție după ce tot el a fost împuternicit să conducă polițiștii lugojeni în ultimele luni. Contracandidatul său la funcție, comisarul șef de poliție Marius Zoltan Miklos a obținut punctajul de 5,57. Conform regulamentului de desfășurare a concursului este declarat ”admis” candidatul care are nota cea mai mare și este notat cu cel puțin 7. Comisarul șef Mihai Tonenchi, în vârstă de 43 ani, a fost încadrat în Poliția Română în anul 1995. În perioada 2004-2008 a deținut funcția de șef al Poliției Orașului Făget după care a preluat postul de adjunct al instituției lugojene, până la
începutul lunii aprilie 2017.

(Ion Moldovan)

Cele mai citite

Related Articles