Echipa de Liga a III-a CSM Reșița susține vineri, 16 martie partida din etapa a III-a a returului de campionat. Formația reșițeană se deplasează la Centrul Național de Pregătire din Timișoara, pentru un joc lejer cu această echipă ale cărei puncte nu contează în clasament. Nicolae Belcea șeful administrativ al secției de fotbal a CSM Reşiţa a afirmat înaintea acestui joc:

” CNP Timișoara este o echipă a Federației Române de Fotbal, în care evoluează mulți jucători cu vârsta de 17 ani. În clasament, la finalul campionatului, punctele se retrag. Meciul are un caracter amical. În partida de azi lipsește în continuare mijlocașul Manole, iar Vădrariu, Negoescu și Vaștag sunt suspendați pentru cumul de cartonașe. Aproape jumătate din lot este format din jucătorii Under 19 și cu această ocazie pot și ei evolua mai mult timp în partidele oficiale din campionat. După jocul de la Timișoara urmează o serie de foc pentru echipa noastră, două meciuri decisive. Primul este în 24 martie, acasă, de la ora 15.00 împotriva echipei CSM Lugoj, o pretendentă la promovare, o echipă care evoluează foarte bine, cu un antrenor foarte bun. Va fi o partidă deosebit de grea, având în vedere că echipa din Lugoj își dorește promovarea și nu a avut nicio înfrângere în deplasare. Urmează o deplasare foarte grea la Cermei, la o altă echipă puternică, cu un staff foarte bun. Aceste partide dacă le vom trece cu bine, luăm o serioasă opțiune pentru a ne lupta în continuare pentru promovare. Sunt meciuri decisive, în care trebuie să obținem cele 6 puncte.”

Meciul de vineri de la Timișoara, dintre Centrul Național de Pregătire din oraș și CSM Reșița, din Liga a-III-a, seria a IV-a, va începe la ora 15.00.

În prezent, CSM Reșița este pe locul III în seria a IV-a cu 30 de puncte acumulate. Pe primele două poziții se află ACS Șirineasa cu 37 de puncte, urmată de CSM Lugoj cu 32 de puncte.

Cristina Corocan