[FOTO] Nicolae Plujar, Preşedintele Asociaţiei Reşiţa Română,este invitatul nostru de la ora 22!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

La 1 Decembrie se împlinesc 100 de ani de când s-a înfăptuit Unirea şi s-a născut România Mare. Pentru acest Vis al românilor, eroii neamului sunt cei care au luptat pe front, alţii prin diplomaţie, alţii strângând din dinţi sub ocupaţie. Mulţi dintre ei sunt anonimi. Mulţi au “intrat” ca nişte pietre în coloana pe care se sprijină România. Toţi sunt Eroi.

În această seară invitatul nostru Nicolae Plujar, Preşedintele Asociaţiei Reşiţa Română, ne va povesti despre evenimentele pe care le pregăteşte în anul 2018, dar şi despre parteneriatele încheiate cu toate instituţiile de cultură din judeţ.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți să vă alăturați subiectului emisiunii alături de distinsul nostru invitat Nicolae Plujar.

Prima parte a emisiunii se transmite live pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți alături de noi, ACASĂ, în această seară pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles