[FOTO] Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, invitatul emisiunii „Ascultă cum te ascult”

76

Astăzi, de la ora 17:15, la emisiunea „Ascultă cum te ascult”, Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reșița, vă invită la un dialog cu președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Temele abordate în emisiunie cuprind întreaga zonă a județului Timiș, dar și colaborările pe linie administrativă cu județele limitrofe.

Întrebările voastre își găsesc răspunsul dacă sunați la numărul 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Emisiunea se difuzează live pe facebook.

 Rămâneți ”acasă” pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.