Asasin al mafiei italiene prins în România

Gabor C., un cetățean italian, membru cu rang de ”căpitan”al organizației mafiote ‘Ndrangheta a fost condamnat pentru mai multe asasinate comise la comanda mafiei italiene. Acesta a fost reținut luni, 12 martie,  la Punctul de Trecere a Frontierei Petea din județul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Italia iar pe numele acestuia fusese emis un mandat european de arestare.

Potrivit polițiștilor, bărbatul italian, care era în trecut membru al organizației mafiote ‘Ndrangheta, a locuit ani la rând în municipiul Satu Mare din România. În cadrul grupării mafiote avea rang de „căpitan”, a relatat publicația presasm.ro.

Bărbatul era dat în trecut în urmărire internaţională întrucât fusese condamnat la închisoare în Italia pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tăinuire şi încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. Gabor C. este acuzat de dublu asasinat, în urma unei reglări de conturi între clanurile mafiote.

Cele mai citite

Related Articles