Horoscop 13 martie 2018

HOROSCOP 13 martie 2018 Berbec. Nativii din Berbec ar trebui să evite împrumuturile în această zi pentru că există riscul să nu mai vadă banii înapoi. De asemenea, e posibil să primească vizita unei persoane venite de departe.

HOROSCOP 13 martie 2018 Taur. Cariera e pe primul loc. Eşti pus pe fapte mari şi mai hotărât ca oricând să dai lovitura. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, va recomandăm să analizați serios propunerea.

HOROSCOP 13 martie 2018 Gemeni. Dacă te simţi nedreptăţit de superiorii tăi, acum este momentul să-ţi cauţi alt loc de muncă. Un bărbat din anturajul tău te poate ajuta să rezolvi problema. Nu este exclus ca Gemenii să întâmpine dificultăţi de comunicare în relaţia cu partenerul de viaţă în această zi.

HOROSCOP 13 martie 2018 Rac. Racii sunt impulsivi şi ar putea avea mari probleme la locul de muncă și în relațiile cu partenerul de viață. În plan profesional lucrurile stau mult mai bine. Este o perioadă benefică pentru îmbogăţirea cunoştinţelor, chiar şi pentru reprofilare.

HOROSCOP 13 martie 2018 Leu. Dacă vrei o mărire de salariu, acum este momentul să discuţi cu şeful şi să ceri mai mulţi bani. Comunicare este cheia. În plan sentimental lucrurile nu sunt roz, ai nevoie de mult tact.

HOROSCOP 13 martie 2018 Fecioară. Fecioarele vor avea parte de o zi tensionată la job, posibile certuri cu un coleg sau chiar cu şeful direct. Spre seară se vor relaxa în compania familie şi a prietenilor.

HOROSCOP 13 martie 2018 Balanță. Astăzi există riscul unor tensiuni la şcoală sau la birou. Poate e timpul să faci o schimbare. Balanţele ar putea avea şi mici probleme de sănătate, aşa că mare atenţie.

HOROSCOP 13 martie 2018 Scorpion. Nu îţi consuma toată energia la locul de muncă, pentru că altfel viaţa ta personală va avea de suferit. Puteți avea reușite în plan profesional și fără să munceşti pe brânci şi să pierzi nopţile la birou. Pentru o mai bună relaţie cu partenerul este indicat să fiți mai diplomat.

HOROSCOP 13 martie 2018 Săgetător. Este ziua schimbărilor. În plan profesional veţi fi compleşit de volumul tot mai mare de sarcini. Cu toate acestea nu este indicat să vă schimbaţi locul de muncp, cel puţin nu acum.

HOROSCOP 13 martie 2018 Capricorn. Capricornii ar putea avea azi probleme de sănătate, fie un mic accident, fie o răceală v-ar putea împiedica în îndeplinirea sarcinilor zilnice. Odihniţi-vă, perioada care urmează va fi destul de solicitantă.

HOROSCOP 13 martie 2018 Vărsător. E timpul să faci o schimbare în viaţă, atenţie însă la cheltuieli şi nu te întinde mai mult decât e cazul. Spre seară există riscul unor certuri în familie.

HOROSCOP 13 martie 2018 Pești. Dacă vrei să te faci remarcat la locul de muncă, acum e momentul. Fii spontan, prezintă-ţi ideile şi vei reuşi. Chiar dacă rezultatul nu se va venea la salariul următor, nu este exclus să fii luat în calcul pentru următoarea avansare.

De același autor

Related Articles