VIDEO: Halep, victima unui gest urât: Simona luată la țintă de adversara ei, care a dat dovadă de lipsă crasă de fair-play

Simona Halep s-a calificat, azi noapte,  în optimile de finală de la Indian Wells, după o revenire spectaculoasă în faţa Carolinei Dolehide (SUA, 165 WTA), scor 1-6, 7-6 (3), 6-2. Meciul transmis azi-noapte pe Digi Sport 2 a avut parte de multe răsturnări spectaculoase. Simona a pierdut primul set cu un neverosimil 1-6, însă a revenit superb şi a reuşit să se califice în optimi.

În setul al doilea, Simona a servit pentru 5-2, însă adversara a beneficiat de minge de break. După câteva schimburi, sportiva noastră a ales să pună o “scurtă”. Adversara a avansat la fileu, a ajuns la minge şi a luat-o efectiv la ţintă pe Simona, care se afla la doar câţiva metri în faţă. Dolehide a câştigat punctul şi implicit a reuşit break-ul, ducând scorul la 4-3 pentru liderul WTA în setul doi.

Simona a fost vizibil deranjată de pierderea acestui game, dar şi de felul în care adversara ei a ales să închidă punctul.

Sportiva noastră își cunoaște deja adversara din faza următoare: o va întâlni pe Qiang Wang (China, 26 de ani, locul 55 WTA), care tot luni dimineață a trecut de Kristina Mladenovic (Franța, 24 de ani, locul 15 WTA), scor 6-1, 6-2.

 

Cele mai citite

Related Articles