HOROSCOP 12 martie 2018 – Berbec

Ai multa treaba astazi pentru ca nu ti-ai realizat o lista a prioritatilor. Inainte de a continua reevaluaeaza situatia si abia apoi decide in ce ordine pui lucrurile in practica.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Taur

Incearca sa eviti investitiile financiare astazi. Peste weekend s-au intamplat niste evenimente si tu nu esti la curent. Chiar daca nu pare nimic important, mici amanunte pot sa rastoarne totul in defavoarea ta.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Gemeni

Esti melancolic si gandul iti zboara la momente placute din trecut. Te tenteaza sa lasi totul si sa pleci pentru cateva zile intr-un loc drag tie. Se pare ca deja te gandesti la concediu…

HOROSCOP 12 martie 2018 – Rac

Oricine incearca sa ti se opuna, trebuie sa se astepte la o reactie dura din partea ta. Esti cam obosit si sensibil in perioada aceasta si nu ai rabdare cu nimeni. Vrei ca cei din jur sa te lase singur astazi.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Leu

Poate fi o zi decisiva pentru tine. In urma sedintei de astazi s-ar putea sa te hotarasti sa schimbi cateva lucruri legat de viitor. Fii foarte atent la ceea ce se intampla in jurul tau.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Fecioara

Astazi dai startul unui proiect foarte drag. Aveai ideea, aveai echipa, dar iti lipseau banii. Acum, cineva te anunta ca acestia nu mai sunt o problema. Deci, te poti apuca de treaba.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Balanta

Exagerezi cu ceva astazi pentru ca vrei sa vezi cum vor reactiona cei din jur. O sa fii uimit. Nu te asteptai sa nu existe nicio reactie, macar cineva sa observe ce s-a intamplat…

HOROSCOP 12 martie 2018 – Scorpion

Incearca sa fii mai modest pentru ca trufia ta ti-a adus deja prea multe critici. Invata de la cei cu adevarat mareti. Nu mai privi in directia gresita, spre cei marunti care vor sa para mari.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Sagetator

Esti foarte inspirat in tot ce faci astazi si reusesti sa-i uimesti pe cei cu care intri in contact. Fara sa vrei, ti-ai creat o noua imagine care ar putea sa iti aduca si niste bani in viitor.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Capricorn

Nu iti fa nicio grija referitoare la ceea ce urmeaza sa incepi astazi. Totul decurge neasteptat de bine, asa ca o sa obtii rezultate chiar mai repede decat credeai.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Varsator

Nu eziti sa te bagi in ceva riscant si, culmea, o faci chiar daca esti constient de faptul ca te afli intr-o zona periculoasa. Deschide bine ochii inainte de a face orice pas.

HOROSCOP 12 martie 2018 – Pesti

Nu este cazul, astazi, sa te gandesti la cum sa mai pui ceva bani deoparte, pentru ca in urmatoarele ore doar vei cheltui. De multa vreme visezi sa-ti achizitionezi ceva si acum e momentul.