Şapte persoane, între care un copil de 5 ani, au fost transportate la spital, rănite, în urma unui accident rutier produs duminică pe raza municipiului Petroşani, un bărbat fiind în stare gravă.

Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Deva a declarat că victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Petroşani.

„Accidentul rutier cu şapte victime a avut loc la Petroşani, în zona Minei Livezeni. Este vorba despre o femeie, cinci bărbaţi şi un copil de cinci ani. Un bărbat se află în stare gravă, cu traumatism cranian, toracic şi fractură de femur. Copilul prezintă escoriatii, fără leziuni grave, doar speriat”, a precizat Dumitrescu.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce un şofer a pătruns pe contrasens.

„Un conducător auto de 49 ani, din Petrila, a pătruns pe sens opus şi a acroşat autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 27 de ani, înmatriculat in judeţul Argeş. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi a pasagerilor. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat Bogdan Niţu, purtatorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.