Un grav accident de circulatie a avut loc  la Milisauti, în județul Suceava,  sambătă dimineata. O persoana a murit iar alte doua au fost ranite dupa ce autoutilitara in care se aflau a plonjat in gol peste 10 metri si a aterizat sub un pod, pe o insulita de pietris in apa. In urma impactului cu podul dar si dupa aterizare, vehiculul a fost agrav avariat.

O persoana a ramas incarcerata si a fost scoasa dintre fiarele masinii de pompierii de la Descarcerare. Ulterior, persoana a decedat.

Alte doua persoane au fost preluate de echipaje SMURD si transportate de urgenta la Spitalul Judetean Suceava, fiind ranite. Soferul a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei, din primele informatii.

“Persoana decedată a fost încarcerată şi extrase de către pompierii militari. Celelalte două persoane aflate în camionetă a fost preluate de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava şi transportate la spital. Sunt conştiente şi cooperante”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.