Un bărbat a murit, iar două femei au fost rănite într-un accident petrecut joi după-amiază în judeţul Olt, în care au fost implicate un camion şi un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt citaţi de News.ro, pompierii Gărzii Vişina, cu un echipaj SMURD şi o autospecială pentru intervenţie şi descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt, au intervenit pe Drumul Naţional 54 A, în apropierea localităţii Gura Padinii, unde a avut loc un accident rutier.

În accident au fost implicate un autocamion şi un autoturism, în cele două vehicule aflându-se patru persoane.

La sosirea echipajelor, şoferul autoturismului, în vârstă de 32 de ani, din Bucureşti, a fost găsit decedat. Pasagerele aflate în autoturism, una în vârstă de 29 de ani şi cealaltă în vârstă de 56 de ani, au fost transportate la Spitalul Corabia, după ce au suferit diverse traumatisme.

„TIR-ul circula în fața autoturismului și, la un moment dat, autotrenul a încetinit pentru a vira la stânga. În acel moment, pentru că nu păstra distanța regulamentară, autoturismul a intrat în coliziune cu partea spate a TIR-ului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.