Petre Şerban: “Femeile din viaţa mea, respectiv mama şi soţia sunt cele mai importante”!

De ce iubim femeile?

Femeia reprezintă totul! Femeile din viaţa mea, respectiv mama şi soţia sunt cele mai importante, susţine fără să stea pe gânduri, Petre Şerban, fiul profesorilor Margit şi Viorel Şerban, coordonatorii Centrului Medical Cristian Şerban din Buziaş. Cu prilejul zilei de 8 Martie, tânărul cu suflet mare a acceptat să ne răspundă, cu sinceritate, la câteva întrebări despre cele două femei importante din viaţa lui.

Pentru mine mama, reprezintă totul! Când eram mai mic, mama îmi spunea de fiecare dată că Dumnezeu m-a trimis pe mine ca să aibă ea grijă de mine, apoi să am eu grijă de ea şi împreună să avem grijă unul de celălalt. Mama este un model foarte puternic pentru mine, de ambiţie, de modestie, un model demn de urmat pe care încerc şi eu să-l urmez, atât cât pot pentru că mama este UNICĂ. Sunt căsătorit de 3 ani şi la fel de importantă este şi soţia mea, care este bună, iubitoare şi plină de viaţă. Mă bucur că amândouă sunt pe aceeiaşi lungime de undă şi reprezintă cel mai bun echilibru pentru mine…”, ne-a declarat cu emoţie, tânărul Petre Şerban. Interviul în întregime puteţi să-l ascultaţi mai jos pe această pagină.

Profesorul Margit Şerban este primul medic care a facut transplant de maduvă şi a ridicat o clinica pentru copiii care suferă de boli incurabile, din nimic. Putem spune fără să stăm pe gânduri că este unul dintre puţinii oameni care şi-au dedicat viaţa altora. În spitalul în care îşi desfăşoară activitatea este o legendă vie şi un om foarte apreciat de toţi cei din jur, pentru că împarte peste tot bunătate!

Ioana Şerban, de profesie inginer geodez este soţia tânărului Petre Şerban. Împreună formează un cuplu de tineri frumoşi şi ambiţioşi care cu siguranţă în viitor vor duce mai departe  proiectele şi munca de-o viaţă a profesorilor Şerban.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles