Un cioban din Sălaj a lasat gravidă o fetiță de 12 ani

Caz aproape incredibil petrecut  la Sălaj, după ce o copilă de numai 12 ani  a adus pe lume un băiețel. Fetița de 12 ani a devenit mamă la sfârșitul lunii trecute și a născut acasă un bebeluș perfect sănatos.

Taticul copilului este un cioban de 20 de ani, iar cei doi s-au cunoscut in timp ce fata se afla la muncă în judetul Sălaj. Deși abia împlinise 11 ani, fata muncea deja pe branci, potrivit publicației Magazin Sălăjean.

Așa l-a cunoscut pe tatal copilului ei, iar între cei doi a inceput o relație sentimentală. Când s-a întors în satul natal, în Bunesti, acasă la parinții ei, fata a observat ca a început să îi crească burta. Copila a decis în cele din urmă, împreună cu parinții ei, să păstreze copilul.

Aceasta sustine ca iși va îngriji copilul impreuna cu mama sa, probabil si cu ajutorul tatalui copilului, bucuros, se pare, ca este parinte.

Fiind vorba de o minora, polițiștii  s-au autosesizat, demarand cercetari in acest caz. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, dosarul in care tanarul este cercetat pentru comiterea infractiunii de intretinere de relatii sexuale cu un minor a fost inaintat procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Jibou. Cercetarea penala in cazul acestuia a inceput inca dinainte ca fata de doar 12 ani sa devina mama.

De același autor

Related Articles