[FOTO] Managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea, pe podium la “Cupa 8 Martie”!

În preambulul zilei de 8 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, conform tradiției, a adresat o invitaţie tuturor doamnelor şi domnişoarelor din presa cărăşeană, pentru a participa la o nouă ediție concursului de tir,  desfăşurat sub titulatura “Cupa 8 Martie”.

Înainte de începerea concursului,  în poligonul de tragere al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, poliţiştii din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au făcut câteva demonstraţii “de forţă”.

După aceea, jurnalistele au fost instruite pe aliniamentul de tragere, de ofițerii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Dinu Nicorici şi Bogdan Şandru. Ambițioase, doamnele și domnișoarele din presa locală, și-au demonstrat capacitatea de a se adapta noii provocări, reușind să impresioneze inițiatorii evenimentului.

La finalul concursului, în urma punctajelor obţinute, primul loc a revenit reprezentantei “Express de Banat”, Ildiko Szendrei, “argintul” fiind obţinut de Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reşiţa, iar bronzul aparține Laviniei Predescu de la Jurnal de Caraş-Severin. Jurnalistele au demonstrat că au curaj și ambiție pentru a face față provocărilor de orice fel, mai ales când fair-playul este conduita ce stă la baza oricărei acțiuni.

Chiar dacă, iniţial concursul a fost dedicat reprezentantelor sexului frumos, a existat şi un concurs masculin, câştigat de Sergiu Taban – Reper 24, locul doi fiind adjudecat de Lucian Berdac – Banat TV, pe trei poziţionându-se Dani Stanciu – Express de Banat.

Felicitări  participanților și organizatorilor și un sincer La Mulți Ani, tuturor doamnelor și domnișoarelor din presa locală!

 

Cele mai citite

Related Articles