Scrisoarea de adio a infirmierului care şi-a ucis colega asistentă şi apoi s-a sinucis: „Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el“

Scene teribile s-au derulat în Spitalul Județean de Urgenţă din Slatina. Un infirmier şi-a înjunghiat mortal iubita, care era asistentă, apoi şi-a luat şi el viaţa.

Sâmbătă-noapte erau amândoi de serviciu, când au intrat într-o sală de tratamente şi au blocat uşa. În scurt timp au început să se aude urlete, iar cadrele medicale au sunat la 112. Poliţiştii i-au găsit însă pe amândoi fără suflare.

Acasă la criminal, agenţii au descoperit o scrisoare de adio, în care bărbatul o acuza pe iubita lui că îl înşela şi îi pare rău că nu l-a ucis şi pe amantul ei.

În scrisoare spune că simţea nevoia să se răzbune şi că-i pare rău că nu îl poate omorî şi pe bărbatul care ar fi intervenit între el şi Ramona Cosmescu.

„Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cîrdăşie cu omul în care am avut mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am recurs la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. Nr. de telefon al acestui animal (n.r. – a lăsat şi numele bărbatului). Vreau să afle toată lumea de ce-am recurs la acest gest. Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde dracu oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus, dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi.

Porcul de la DNA are numărul …, iar în telefonul meu e trecut Plimbatu. Are birou la intrare pe poarta din spate a Poliţiei Municipiului, cum intri faci în stânga şi urci scările la etajul 1, ultimul birou pe stânga. Trebuia să omor şi pe Mischie şi Alice, dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum, numai datorită mamei mele, că o să sufere mult“, a scris bărbatul în scrisoarea preluată de anchetatori, care s-au pronunţat cu privire la mobilul crimei, stabilind că a fost comisă din gelozie.

Persoanele invocate în scrisoare sunt medicul-şef al Secţiei Psihiatrie, Cristina Mischie, şi asistentul-şef – Alice Popescu. Biletul lăsat rudelor nu este singurul, procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, declarând că un bilet a fost găsit şi asupra bărbatului care a omorât-o pe asistentă şi s-a sinucis ulterior, conţinutul celor două fiind asemănător.

Angajații spitalului au mărturisit că bănuiau că între asistentă și infirmier ar fi o relație, dar cei doi nu recunoșteau și nu se afișau niciodată împreună.

Cele mai citite

Related Articles