Tânăr de 23 de ani mort după ce s-a certat cu iubita şi a intrat cu maşina într-un stâlp

Tragedie pentru un tânăr de 23 de ani  care a murit, azi-noapte, în comuna ieșeană Probota după ce s-ar fi certat cu iubita lui şi, băut fiind, a intrat cu maşina într-un stâlp.

După impactul cu stâlpul mașina a lovit și doi copaci, pentru ca în cele din urmă să se răstoarne. ”Am fost anunţaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu o victimă în localitatea Probota, din judeţul Iaşi. Victima, V.A.O., de 23 de ani, rămăsese încarcerată în urma impactului. Echipajul deplasat la faţa locului a reuşit descarcerarea acesteia, care avea politraumatism şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare“, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Tânărul, Andrei Vlăduţ Onofrei, a petrecut aseară împreună cu nişte prieteni la o discotecă din Bivolari, a relatat Ziarul de Iași, iar la un moment dat s-a urcat singur la volan şi a demarat în viteză, după ce, spun unii martori, s-ar fi certat cu iubita.

La ultima poză de pe profilul de Facebook al tânărului, făcută azi-noapte, în care acesta apare ciocnind un pahar, un prieten l-a avertizat, scriindu-i: “Mai lăsaţi băutura“.




Cele mai citite

Related Articles