UPDATE II: Operatia bărbatului de 31 de ani s-a încheiat şi a fost transferat în secţia de Terapie Intensiva. Pe lângă numeroasele leziuni interne, acesta a avut şi o ruptură de ficat. Medicii sunt în continuare rezervaţi.


UPDATE I: Bărbatul de 31 de ani care s-a aruncat de pe fereastra propriului apartament a intrat direct în sala de operaţie, însă medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia viitoare a stării de sănătate a acestuia, dat fiind că a ajuns la spital cu numeroase fracturi şi hemoragie internă.


Astăzi, în jurul orei 13, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112, referitor la faptul că pe Aleea Zadei un bărbat s-a aruncat pe fereastra unui apartament de la etajul 4.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti, pompieri şi paramedici, găsind pe caldarâm un bărbat în vârstă de 31 de ani în stare de inconştienţă. Acesta a fost preluat de echipele medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa cu multiple traumatisme şi hemoragie internă, după cum ne-a informat comisarul şef Dinu Nicorici din cadrul IJP Caraş-Severin.

Din primele informaţii acesta s-ar fi aruncat pe geamul propriului apartament. Din spusele vecinilor se pare că bărbatul era cunoscut ca având probleme psihice.

Vom reveni cu amănunte.

Alin Datcu
După mai bine de 20 de ani (mai ceva ca în romanul lui Dumas) de când am intrat pentru prima oară într-o cabină de emisie, radio-ul încă mă fascinează şi-l redescopăr în fiecare zi. Acest fapt mă încântă cu atât mai mult cu cât ştiu că o fac alături de voi, ascultătorii noştri.