VIDEO-Caz teribil la Cluj: familia a fost informată că pacientul a dispărut din spital. A fost găsit mort după 24 de ore pe treptele spitalului

Un român de 55 de ani, a dispărut din salonul în care era internat la Clinica Medicală II din Cluj-Napoca.

Prima dată a fost căutat de personalul medical, iar apoi a fost chemată şi Poliţia, concluzia fiind aceeaşi: „pacientul nu mai e în spital”. După 24 de ore a fost găsit, mort, pe scările spitalului.

„Mi se pare incredibil că în România anului 2018 să poţi să mori în spital şi să nu fi găsit timp aproape de 24 de ore, mai ales în condiţiile în care dispariţia ta a fost anunţată, iar  pacientul a fost căutat de două ori, de două ori s-a întors spitalul cu susul în jos, şi tot nu fost găsit. Asta pentru ca după 12 ore, familia să fie sunată că pacientul e mort pe scările spitalului”, a povestit  Oana, nepoata bărbatului decedat, săptămâna trecută, pe 21 februarie, la Clinica Medicală 2 din Cluj-Napoca.

Studentă la Medicină în anul VI, Oana i-a povestit deputatului clujean Emanuel Ungureanu tragedia prin care a trecut familia ei. Vezi mai jos incredibila poveste:

Cele mai citite

Related Articles