În plină vreme de iarnă, Poliţia oraşului Băile Herculane a acordat prioritate… primăverii!

Poliţiştii din oraşul de pe Valea Cernei au ieşit astăzi pe străzi în căutare de conducătoare auto, dar nu pentru a le sancţiona pe linie de circulaţie, ci pentru a le atrage atenţia că primăvara e aproape, oferindu-le câte un mărţiţor în prima zi a lui… Mărţişor!

Dealtfel, aceasta a devenit o tradiţie în ultimii ani, ca urmaşele Afroditei să fie oprite în trafic de către lucrătorii Formaţiunii Poliţiei Rutiere pentru a primi un cadou simbolic în prima zi a primăverii calendaristice! Aşa s-a întâmplat şi astăzi, când în principalele puncte ale oraşului de pe Cerna poliţiştii s-au aflat la o altfel de… datorie! Dacă unele dintre şoferiţe au fost obişnuite din anii anteriori cu această tradiţie a mărţişoarelor… “cu epoleţi”, altele s-au arătat surprinse de gestul poliţiştilor, fiind primul mărţişor pe care l-au primit astăzi!

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Băile Herculane au desfăşurat astăzi o acţiune de depistare în trafic a doamnelor si domnişoarelor şi au îmbânzit gerul acestei primăveri cu sancţiuni florale  şi cu mărţişoare. Azi, primăvara are prioritate! LA MULŢI ANI, o primăvară cât mai  grabnică, presărată cu bucurii şi împliniri depline alături de cei dragi tuturor femeilor, fără evernimente în trafic!”, ne-a declarat comisarul-şef Gheorghe Băcanu – Împuternicit-şef al Poliţiei oraşului Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU

 

De același autor

Related Articles