[FOTO] Un pod al prieteniei de Mărțișor, de la Reșița în Israel, cu Ion Știubea , în această seară de la ora 22!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.În Anul Centenarului, Acasă, pe calea undelor ne unim prin Cultură și din respect pentru toţi ascultătorii noștri, aducem pe frecvențele radioului reșițean în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, indiferent din ce generație fac parte, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 22 ne întâlnim cu o personalitate a Banatului de Munte și a României, Ion Știubea.

Emisiunea poate fi urmărită live pe radioreșița.ro și pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Alături de domnia sa vom dezbate teme de actualitate în care ascultătorii noștri se regăsesc, despre statutul emigrantului și despre viața culturală din Israel.
redactor la Radio Kol Israel şi editor-reporter la Israel Broadcasting Authority, fost coleg de școală cu cel mai jucat dramaturg român, Matei Vișniec, scriitor, traducător, prieten al radioului reșițean, distinsul nostru invitat răspunde tuturor întrebărilor ascultătorilor la numerele de telefon: 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.52.

Rămâneți Acasă, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles