Accident grav astăzi în Prahova. Șase răniți, între care doi copii

Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi, într-un accident care a avut loc pe DJ 102 B, în comuna prahoveană Drajna, victimele fiind transportate la spital cu diverse traumatisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, două autoturisme au intrat în coliziune, impactul având loc, din primele cercetări, pe fondul neadaptării vitezei în curbă.

Victimele, care au suferit fracturi şi traumatisme cranio-cerebrale, au fost transportate la spital, a precizat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Doi bărbați cu vârsta de 52 respectiv 46 de ani au suferit traumatisme cranio cerebrale, un altul în vârstă de 46 de ani un traumatism cranio cerebral și o fractură la piciorul stâng și o femeie de 46 de ani a suferit o fractură deschisă la mână stângă și o fractură bilaterală a transmis Observatorul Prahovean.

În accidentul de la Drajna au fost răniți și doi copii, unul vârstă de 12 ani care s-a ales cu un traumatism cranio cerebral și o fractură la mâna stângă și un altul de 3 ani care a suferit un traumatism cranio cerebral.

De același autor

Related Articles