Dacă nu e oficial, atunci e amical pentru CSM Școlar Reșița cu ACS Poli Timișoara

236

Vremea nefavorabilă afectează desfășurarea competițiilor din vestul țării. În loc de meciuri oficiale, echipele și-au perfectat jocuri amicale. Este cazul și formației de fotbal din Liga a III-a, CSM Școlar Reșița care are ocazia să se confrunte cu o echipă din primul eșalon, a afirmat Nicolae Belcea, şeful Administrativ al CSM Reşiţa:

„Sâmbătă, 3 martie vom evolua împotriva echipei de primă ligă ACS Poli Timișoara într-un amical pe care nu îl aveam în plan, dar care ne bucură foarte mult. După cum se știe, Liga I a fost amânată și am reușit să perfectăm acest amical. Pe această cale le mulțumim celor de la Voința Lupac pentru că aveam programat un amical cu ei și au înțeles situația. Sâmbătă ne vedem la ora 15.30 la Baza 2 din Timișoara pentru un amical puternic cu o echipă din eșalonul I al țării, o echipă puternică ce ne ajută foarte mult în definitivarea lotului pentru reluarea campionatului. Președintele Clubului nostru, Viorel Lolea a luat legătura cu cei din Timișoara și a perfectat acest amical pe ultima sută de metri.”

Tot lotul echipei CSM Școlar Reșița este apt de joc, mai puțin jucătorul Puțanu, care încă se află încă în recuperare. De asemenea, câteva zile, de la antrenament a lipsit antrenorul principal Daniel Oprița, având câteva probleme de sănătate.

CSM Reșița stă în etapa de sâmbătă, 3 martie, etapă ce a fost amânată pentru 28 martie. Primul joc oficial îl va disputa pe terenul din Valea Domanului în data de 10 martie, împotriva echipei Nouva Mama Mia Bechicherecu Mic.

Cristina Corocan