[AUDIO] Brazi la ofertă! Pe ultima sută de metri pomii s-au cumpărat la jumătate de preţ

brazi1

Cu ramuri dese, mai mari sau mai mici, gri, verzi, argintii, aşa arăta astăzi oferta pomilor din Piaţa Reşiţa Sud. Cu doar o zi înaintea Ajunului, bănăţenii au ieşit să-şi cumpere bradul de Crăciun. Peste 40 de pomi, de pe fondurile Ocolului silvic Reşiţa au fost vânduţi la orele amiezii, celor care au lăsat achiziţia acestui accesoriu până în ultima zi. Oferta a fost bună, preţurile convenabile, pomii de toate mărimile, iar comercianţii şi clienţii, află aici:

Cei care nu au apucat încă să îşi cumpere un brad se pot considera norocoşi, deoarece, cu doar câteva ore înainte de sosirea Moşului, vânzătorii ambulanţi au coborât preţurile enorm, doar să nu rămână cu marfa:

Dacă săptămâna trecută preţul unui brad varia între 50 şi 150 de lei, cu doar o zi înainte de Crăciun aceştia se vând şi cu 10 lei. Vânzătorii spun că sunt nevoiţi să facă aceste reduceri, altfel riscând să rămână cu brazii.

Pentru unii dintre aceia care chiar şi brazii ieftiniti s-au dovedit a fi scumpi,  au putut cumpăra ramuri la preţul de trei lei sau o crenguţă de vâsc la un  leu.

 

 

De același autor

Related Articles