PEȘTI
Va puneți speranțele într-o sarcină pe care o primiți astăzi. Aceasta este șansa voastră de afirmare și vreți că totul să iasă că la carte.

BERBEC
O veste vă cam dă bătăi de cap și simțiți nevoia să vă sfătuiți cu cineva. Atenție în cine aveți încredere pentru că uneori lucrurile nu sunt așa cum par.

TAUR
Astăzi va fi o zi aproape perfectă din punct de vedere personal. Partenerul de viață vă va comunica o veste bună și asta vă va face să aveți parte de o zi frumoasă.

GEMENI
Ați reușit să rezolvați un mister, iar toți cei din jur nu se mai opresc cu laudele. Aveți încredere în intuiția voastră, care nu v-a dezamăgit niciodată.

RAC
Trebuie să luați o decizie destul de serioasă în privința jobului, însă nu trebuie să vă grăbiți. Cel mai bine ar fi să vă consultați cu o persoană avizată în domeniu.

LEU
Nu vă grăbiți să refuzați întâlnirea propusă. Chiar dacă nu vă place persoana care v-a invitat, la întâlnire s-ar putea să își facă apariția cineva extreme de interesant.

FECIOARĂ
O explozie de emoții. Așa o să arate pentru voi ziua asta. Cunoașteți oameni noi care vor ajunge să va fie prieteni pe viață.

BALANȚA
Preluați un proiect căruia nimeni nu îi dădea nicio șansă. O să reușiți să finalizați cu bine totul și veți impresiona cu asta.

SCORPION
Dați curs invitației unor prieteni și mergeți, cel mai probabil, la o piesă de teatru sau la film. De mult timp nu v-ați mai simțit atât de bine.

SĂGETĂTOR
Este ziua perfectă pentru a pune în aplicare ce aveați de gând să faceți pentru oamenii dragi. De ceva vreme intenționați să faceți asta, iar acum a venit momentul cel mult așteptat.

CAPRICORN
Trăiți clipe de vis, iar cel responsabil este partenerul vostru de viață, căruia nimic nu îi stă în cale pentru a va face fericiți. Iubirea plutește peste tot în jurul vostru.

VĂRSĂTOR
O discuție cu un superior de la birou decurge mai bine decât v-ați fi așteptat. Nu se întrezărește nicio promovare, dar un bonus tot poate să va facă ziua mai frumoasă.