Începând de marți 27 februarie, serialul Las Fierbinți revine pe Pro TV cu sezonul 13. Noile episoadele vor fi difuzate de Pro TV în fiecare marţi şi joi de la ora 20.30. Sezonul 13 marchează revenirea lui Mimi Brănescu în calitate de scenarist, după o pauză de trei sezoane, şi a soţiei sale, actriţa Mirela Oprişor în rolul Aspirinei.

De altfel, încă din primul episod, Aspirina îşi reia activităţile cotidine, îi pune la punct pe cei din sat şi intră în conflict cu Celentano din cauza unei lucrări pe care acesta nu a realizat-o corespunzător. Nici primarul Vasile nu se simte foarte confortabil când află că omul lui de bază, Robi, a intrat în Asociaţia Poliţiştilor Necorupţi şi protestează de zor împotriva lui.

„E o bucurie pentru noi şi mi-aş dori să mai facem 13 sezoane în acelaşi mod, pentru că e un serial din ce în ce mai iubit. E o plăcere să lucrăm pentru acest proiect. Să vă aşteptaţi la un serial la fel de bun, poate chiar mai bun decât până acum. Dar trebuie privit cu aceeaşi savoare ca şi până acum. Mimi Brănescu se întoarce şi atunci e ca un fel de revenire la nava-mamă. Personajele sunt aceleaşi, iar intrigile noului sezon se învârt în jurul aceloraşi probleme“, a declarat Mihai Bobonete, care îl joacă pe Bobiţă.

„Personajul meu va fi la fel şi totuşi diferit, dar cu siguranţă sezonul 13 va avea foarte multe surprize plăcute, se întoarce Aspirina, ceea ce va fi un plus. Şi mai sunt şi alte schimbări“, a dezvăluit Cuzin Toma, interpretul lui Firicel.

„De fiecare dată când începi un nou sezon ai emoţii, pentru că ai muncit, vrei ca totul să iasă bine şi aştepţi o primă reacţie, să vezi ce spun oamenii, ce e bine, ce e rău. Chiar şi după atâta timp, chiar dacă noi ştim că serialul a avut succes până acum, eu consider că e greşit să ne culcăm pe o ureche. Eu cred că ne-am făcut treaba bine şi la Giani chiar sunt nişte poveşti. Pentru prima dată, are o poveste de dragoste autentică cu o fată, dar cum face el de fiecare dată, la început ai senzaţia că totul va fi bine şi se întâmplă ceva şi strică tot“, a declarat Costi Diţă.