„Seniorii” înotului reșițean au început anul 2018 cu 26 de locuri I obținute

83

La Ploiești s-a desfășurat timp de două zile primul concurs de înot masters din România în anul 2018: „Shark’s CUP Masters” ediția a III-a.

Au participat peste 100 de înotători de la 13 cluburi din România și 4 din Bulgaria, la o competiție organizată exemplar la piscina Ana Maria Pop, din Ploiești. Președintele clubului „Reșița 07”, Doru Dinu Glăvan a fost cel care a moderat și a comentat competiția de la Ploiești.

De la clubul de înot masters „Reșița 07” au participat 9 înotători care au obținut nu mai puțin de 32 de locuri fruntașe: 26 de locuri I, 5 de locul II și un loc III.

Yvonne Demenyi a cucerit patru medalii de aur și una de argint, Dorina Iana: cinci medalii de aur, Bogdan Ibănișteanu: trei medalii de aur și două medalii de argint, Roxana Laszlo: două medalii de aur, Mariana Mihai: o medalie de argint și o medalie de bronz, Teodor Nuteanu: cinci medalii de aur și o medalie de argint, George Orzănescu: patru medalii de aur și Iudita Pau : trei medalii de aur, ne-a transmis Dorina Iana, președinte executiv al Clubului sportiv de înot Reșița 07.

Cristina Corocan