Sir Alex Ferguson, Mircea Lucescu și Cristi Chivu îl susțin pe Ionuț Lupescu pentru șefia FRF

Mesaje de susținere pentru candidatura lui Ionuț Lupescu la șefia Federației Române de Fotbal (FRF)  au venit astăzi de la Sir Alex Ferguson, Mircea Lucescu și Cristi Chivu. Aceste mesaje au fost prezentate cu ocazia lansării oficiale a candidaturii lui Lupescu la șefia FRF.

“Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut la UEFA, ai făcut o muncă extraordinară. Îți urez succes în cariera pe care ai ales-o. Țara ta are nevoie de experiența ta. Toți antrenorii din comitetul de la UEFA îți urmează mult succes și sunt alături de tine. Meriți să câștigi aceste alegeri și sunt convins că poți face o treabă extraordinară” – a transmis Sir Alex Ferguson într-un mesaj video.

Ce mesaj a transmis Mircea Lucescu

“Cred că ar merita din plin acest lucru având în vedere experiența pe care a adunat-o la UEFA și în cariera de fotbalist. Eu cred că va ajuta fotbalul românesc. Avem nevoie de relațiile pe care ți le-ai creat în lumea fotbalului. A obținut o mulțime de aprecieri pentru modul cum s-a comportat. A renunțat la o carieră sigură la UEFA pentru a ajuta fotbalul românesc. Responsabilitatea lui va începe atunci când va deveni președinte. Multă baftă, Ionuț Lupescu”

Cristi Chivu a transmis următorul mesaj : “Susțin un prieten, susțin pe cine cred eu că poate ajuta fotbalul românesc. Mă bucur că am avut onoarea de a colabora la UEFA. Știu ce reprezintă el pentru acea instituție. Am avut ocazia să stăm la masă împreună cu oameni care înseamnă ceva în fotbalul mondial și am văzut ce înseamnă pentru ei. Cred că Ionuț merită această șansă de a reprezenta fotbalul românesc. Îi doresc mult succes și să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care le are. Din punct de vedere administrativ și sportiv e potrivit”

Lângă fostul mare internațional român sunt prezenți și Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Prunea, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mircea Sandu, Dorin Mateuț, Daniel Pancu, Ioan Timofte și Ioan Andone. Victor Pițurcă, Adalbert Kassai, Ciprian Marica, Gigi Mulțescu, Ionel Ganea, Costel Gâlcă, Gino Iorgulescu, Adrian Ilie, Marius Lăcătuș, Tudorel Stoica, Dan Petrescu, Cristi Chivu, Cristi Balaj, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Adrian Iencsi, Pompiliu Popescu și Dumitru Mihalache au venit și ei lângă Ionuț Lupescu.

De același autor

Related Articles