[VIDEO-AUDIO] România se pune în ”mișcare” începând cu cei mici

265

Atmosferă de ”spectacol” în sala de sport a Şcolii 8 din Reşiţa, acolo unde preşcolarii de la două grădinițe din municipiu s-au pus în ”mișcare”.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul programului naţional „România în Mişcare”, iniţiat a Ministerului Tineretului şi Sportului.

Peste 150 de micuți s-au distrat, relaxat și au făcut mișcare, pe parcursul a două zile. S-au întrecut în competiții de baschet și popice.

Atmosfera a fost una ca și la adevăratele competiții sportive. Isteții, Buburuzele, Steluțele, Albinuțele s-au întrecut , s-au jucat, s-au bucurat, s-au emoționat, dar ce este cel mai important au făcut mișcare pentru sănătatea lor.

În prima zi s-au bucurat de spectacol copiii de la Grădinița Dumbrava Minunată, care ne-au povestit despre ce au făcut la întreceri:

——————————————

În cea de a doua zi a fost rândul micuților de la Grădinița Riki Priki să se relaxeze făcând sport. Cei mici au fost foarte încântați să facă mișcare prin joacă.

Și-au încurajat colegii, s-au străduit să facă totul bine, au primit diplome, medalii și cupe.

Ne-au vorbit cu entuziasm despre toate acestea:

La finalul întrecerilor, prichindeii au primit medalii, diplome și cupe oferite de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Asociaţia Sportul pentru Toţi. Premiile au fost înmânate de profesoara Cristina Ciocan Acea, cea mai consecventă şi mai pasionată promotoare a baschetului reşiţean.

Cristina Corocan