Horoscop 22 februarie 2018!

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aspecte ce tin de cariera se pot misca asa de greoi astazi incat ai fi tentat sa renunti. Nici sa nu te gandesti ! este doar una din acele zile in care nimic nu pare sa functioneze, desi teoretic si astral totul ar trebui sa mearga bine pentru tine. Nu te astepta la prea mult progres astazi si cu siguranta nu te astepta la prea mult de la colegii de munca. Pune-ti ceva comic de pe youtube sau cauta compania oamenilor amuzanti.

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca ai ceva de studiat, nu aceasta este ziua potrivita. Concentrarea nu iti este la cote inalte si ce citesti ti se pare ca e scris intr-o limba straina pe care nu o stii. In afara de cazul in care nu este neaparat necesar, ar fi bine sa pui deoparte cartile pentru ca nu o sa absorbi prea mult din ele. Daca incerci sa citesti sau sa inveti ceva, o sa ti se para ca ai asimilat dar a doua zi ar fi bine sa o iei de la capat.

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poti avea tot felul de vise ciudate noaptea, de la grele sau depresive pana la unele amuzante de care razi a doua zi. Te poti trezi confuz din cauza lor si cu tendinta de a le ignora. Nu o face. Visele tale incearca sa iti spuna ceva despre tine. Ai fost mai dat peste cap emotional in ultima perioada ? Ai avut stari in care alternau rasul si plansul ? Ia gandeste-te. Emotiile de peste zi se reflecta in visele de peste noapte.

Horoscop zilnic. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai fost invitat la o petrecere sau intalnire sociala pentru astazi ? Daca crezi ca nu ai fost invitat, mai verifica-ti o data agenda. Toate semnele astrale indica ca esti tentat sa uiti destul de multe lucruri importante acum iar unul sa fie un eveniment social, poate legat de job. Poate ca nu esti in cea mai buna zi a ta. De regula, ai o memorie de elefant. Pentru moment, fii cu ochii pe ce ai notat in calendar ca sa nu scapi ceva.

Horoscop zilnic. LEU (24 iulie – 23 august)

Prea multa solicitare mentala sau psihica te pot face sa te simti depasit astazi. Ai putea sa lasi mai moale ritmul uzual iar cei din jur pot fi surprinsi ca tu, cel cu viteza asa mare, te misti ca un melc. Petrece cat de mult timp iti permiti odihnindu-te pentru ca trebuie sa iti recuperezi stamina. Daca nu ai incotro si trebuie sa muncesti, concentreaza-te doar pe treburile de rutina care iti solicita foarte putin efort constient.

Horoscop zilnic. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Desi partenerul tau se poate simti foarte senzual azi, s-ar putea ca tu sa nu simti prea mult nevoia sa dai drumul pasiunii. Ai avut zile stresante si abia te misti de oboseala, asa ca raspunsul tau sexual abia daca ridica un pic spiritele. Afectiunea ta nu este diminuata cu siguranta, dar partenerul poate interpreta ca nu mai simti iubire. Oricum decizi sa actionezi, asigura-ti jumatatea exact ce simti si de ce simti asa.

Horoscop zilnic. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Locuinta ta poate fi un loc posomorat astazi. Un membru de familie este, probabil, plecat mai mult decat de obicei, iar absenta sa este resimtita. Tot ce poti face intr-o asemenea situatie este sa ai activitati care sa iti umple timpul pana revine persoana careia ii duci dorul. Daca sunteti mai multi membri de familie, va puteti distrage atentia facand curatenie de bun venit pentru cel lipsa !

Horoscop zilnic. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

O ruda mai in varsta sau un vecin pot avea nevoie de asistenta ta astazi. Este un moment destul de nepotrivit sa se ceara ceva de la tine azi, pentru ca ai multe lucruri de-ale tale de facut oricum. Cu toate acestea, vei sari sa fii salvator pentru ca asta este natura ta. Ai grija sa iti planifici timpul intelept, fa pace cu tine si incearca sa nu faci prea multe lucruri deodata. In acest fel faci fata sa poti da o mana de ajutor si a doua zi.

Horoscop zilnic. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Talentele tale creative pot fi total blocate astazi. Poate ca ai un proiect la care chiar ai vrea sa lucrezi. Ai concentrarea mentala necesara, dar elementul creativ pur si simplu poate lipsi azi. Ti se pare atat de frustrant incat iti vine sa arunci cu ceva. Fa asta daca asa simti, dar nu arunca cu mai mult de o perna ! Cu toate acestea, tot ce poti face mai bun este sa amani treaba pana a doua zi cand vei reveni in forma.

Horoscop zilnic. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Cu siguranta, aceasta nu este o zi potrivita sa ramai pe acasa si sa faci diverse treburi uzuale. Daca totusi faci asa, ganduri triste si total irationale iti pot trece prin cap peste zi. Indiferent cum este vremea, este mult mai bine sa iesi afara si sa iti umpli mintea cu orice iti tine mintea focusata pe ceva pozitiv. Mergi la cumparaturi, la un eveniment sportiv, vezi un film sau viziteaza un prieten. Orice alegi sa faci, muta-ti atentia de pe tine. Bucura-te de zi.

Horoscop zilnic. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Unele vesti ce te dezamagesc te pun intr-o dispozitie mai uricioasa astazi. Poate cineva apropiat iti spune ca are de plecat brusc din oras pentru cateva zile sau saptamani. Daca acesta este cazul, nu are sens sa te scufunzi in emotii negative din cauza asta. Veti tine legatura prin telefon sau mail si vei astepta cu bucurie momentul reintoarcerii sale. Oricum vei avea multe lucruri de facut toata acea perioada, sa stii !

Horoscop zilnic. PESTI (20 februarie – 20 martie)

Ai tendinta naturala sa fii implicat in activitati caritabile, iar daca acesta este cazul tau, poti fi ingrijorat din cauza unui blocaj in colectarea de bani. Fie oameni importanti nu raspund la telefon, fie cineva nu vine la munca cum a promis, fie apare o amanare de incasare a unor bani. Situatia iti pare frustranta dar nu va dura mai mult de o zi. Pana a doua zi, vei fi din nou extrem de bagat in treaba cu manecile suflecate. Rezista !

 

 

Cele mai citite

Related Articles