VIDEO: Mai mulți români filmați în Marea Britanie când distrug mașina unui vecin

Mai mulți români care locuiesc în Marea Britanie a fost filmat în Barking, estul Londrei, în timp ce distrugeau mașina unui vecin. Imaginile arată trei bărbați care sparg geamurile autovehiculului și distrug oglinzile laterale. Românii au folosit în atacul asupra mașinii  o crosă de golf, un polizor de mână și un topor.

În filmulețul care a fost postat pe internet, se vede cum aceștia sparg geamurile mașinii, după care unul dintre ei strigă: „Ajunge!”, iar un altul începe să râdă și spune amuzat: „belea”.

Marius Oravec, cel care a filmat vandalii, a spus că bărbații locuiesc împreună și lucrează în Londra. „Un vecin parcat mașina pe locul lor de parcare. Autoturismul a stat acolo până când autoritățile au sosit și au i-au blocat roata până când proprietarul plătește taxa rutieră”, a declarat acesta pentru Daily Mail.

Conform jurnaliștilor britanici românii s-ar fi supărat pentru că poliția nu a ridicat efectiv mașina de pe spațiul de parcare din fața casei lor, așa că s-au gândit să o distrugă.

„Nu este pentru prima dată când mașina e parcată acolo, băieții sunt într-un soi de conflict”, a mai spus cel care a filmat momentul distrugerii autoturismului.

Reprezentanții poliției au declarat pentru publicația mai sus menționată că infracțiunea nu a fost raportată.

Cele mai citite

Related Articles