[FOTO] Ciocnire în lanţ pe DN 6

613

Pompierii din Timiș au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă, la un accident rutier produs între 3 autoturisme, pe DN 6, pe raza oraşului Sânnicolau Mare. După cum spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Elena Megherea, la locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autosanitară SMURD, un ofițer și 6 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare.

În accident au fost implicate 3 persoane, dintre care doar una a necesitat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii militari au asigurat măsurile PSI necesare. La rândul lor, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat.
Traficul rutier se desfăşoară normal între Timişoara şi Cenad, întrucât autoturismele implicate în accident au fost scoase în afara carosabilului.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu atenţie pentru că în judeţ va fi ceaţă până la ora 12, care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Fenomenul se manifestă în special în localităţile: Timișoara, Ciacova, Deta, Gătaia, Banloc, Birda, Bucovăț, Chevereșu Mare, Denta, Dumbrăvița, Ghilad, Ghiroda, Giroc, Jamu Mare, Jebel, Liebling, Livezile, Moravița, Moșnița Nouă, Pădureni, Parța, Peciu Nou, Remetea Mare, Săcălaz, Sacoșu Turcesc, Șag, Sânmihaiu Român, Tormac, Voiteg.

(Sebastian Dragomir)

Foto: ISU Timiş